“lastige kwesties terug brengen naar simpele keuzes”

Masja Endevoets

Mijn naam is Masja Endevoets, getrouwd met Henry en moeder van 3 pubers. Mijn passie voor hormonen is ontstaan omdat ik zelf PCOS heb. Een hormonale disbalans die enorm veel klachten met zich meebrengt. Ik weet dus eigen ervaring hoe frustrerend het kan zijn om hormonaal niet in balans te zijn. Vermoeidheid, cravings, moodswings en een slechte huid waren dingen die ik “voor lief” nam, omdat ik niet beter wist. Maar dat is niet nodig, deze klachten hoeft je niet voor lief te nemen!

Leer bij Me. hoe jij je cyclus voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. Hoe jij weer die energieke, zelfbewuste, levenslustige vrouw wordt. Want dat is wat hormoonbalans is! Een vrouw die zich energiek, kalm, weerbaar en krachtig voelt. Lekker in haar vel zit en het leven vol pakt.

Als Hormooncoach en Orthomoleculair therapeut help ik jou weer controle terug te nemen over jouw lichaam. Samen zoeken we naar de juiste balans in jouw hormonale gezondheid. Als orthomoleculair therapeut kijk ik naar wat jouw lichaam nodig heeft. We gaan op zoek naar eventuele intoleranties en of tekorten zodat jouw lichaam optimaal kan functioneren. Ik werk in mijn praktijk met verschillende bloed- en speekseltesten en diverse ontlastingsonderzoeken om te achterhalen waar jouw klachten halen.

Bianca Steeghs

Hoi! Mijn naam is Bianca Steeghs. Naast mijn huidige baan als jobcoach ben ik op donderdagen werkzaam bij Me. als hormooncoach. Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee pubers. Samen met mijn man en onze trouwe viervoeter genieten we graag van ontspannende wandelingen in het bos. Ook kun je me regelmatig vinden in de sportschool, waar ik me 3-4 keer per week flink uitleef tijdens een krachttraining of pittige workout.

Ondanks mijn actieve en gezonde levensstijl had ik last van moodswings, cravings en een opgeblazen buik. Na een traject bij Masja (Me. Hormooncoach) ontdekte ik de waarde van hormoonbalans en besloot ik een opleiding tot hormooncoach te volgen.

Dus als jij ook worstelt met vage klachten, gewichtsproblemen of gewoon niet lekker in je vel zit, weet dan dat er hoop is. Mogelijk spelen hormonale disbalansen een rol. Wil je eindelijk afrekenen met deze vervelende klachten? Ik help graag ook jou je balans te vinden, te ontdekken wat het beste is voor jouw lichaam en geluk, en je weer lekker in je vel te laten zitten!